משפטי– זאפ

מנהלי הפורום

עו"ד דוד ידיד

עו"ד דוד ידיד

בוגר הפקולטה למשפטים באוניברסיטת תל אביב, בעל תארי B.A בכלכלה, מדעי המדינה ויחסים בינלאומיים מטעם אוניברסיטת תל אביב ומוסמך במנהל עסקים מטעם אוניברסיטת תל אביב. יזם, בשנות השמונים, את פרויקט הפנסיה לאקדמאים מהביטוח הלאומי הגרמני. עסק עשרות שנים בתחום הביטוח וכיהן כמנכ"ל חברת הביטוח ישראם -לייף ( לימים "איתן חברה לביטוח", אשר התמזגה מאוחר יותר עם חברת כלל ביטוח). פועל בדרכים שונות מזה 30 שנה, בשירות ניצולי השואה. מייצג ניצולי שואה רבים בערכאות השונות, בכדי להביא להכרה בנרדפותם כניצולי שואה.

קביעת פגישה
0539374940
חזרה לפורום

הורי ניוי שואה נפטרו ....

ישר
ישראל איילון

שלום רב הורי באו מכפר קטן בצ'כיה/סולבקיה אבי היה נשוי והיו לו 4 ילדים אישתו וילדיו נספו בשואה באושוויץ כנ"ל אימי שהייתה רווקה אבל ניצלה בנס מאושוויץ שניהם לצערי נפטרו לפני הרבה שנים והשאלה שאני שואל האם אני ואחי זכאים לפיצוי כלשהו ידוע לי שאימי קיבלה בזמנו רנטה חודשית תודה מראש

RE:
דוד ידיד משרד עו"ד ונוטריון
דוד ידיד משרד עו"ד ונוטריון

ישראל שלום, על סמך המידע שמסרת בפנייתך, זו תשובתי- בהנחה ששני הוריך נפטרו לפני שנת 2002, איני יודע על זכות אשר תוכל לקבל בשמם או בעקבות המאורעות אשר קרו להם בעת השואה. באם אחד מהם נפטר לאחר שנת 2002,ייתכן ואתה ואחיך תהיו זכאים לתגמול יורשים מאת הביטוח הסוציאלי הגרמני. בברכה,