יוסף

זכאות לתגמול

שלום לך, אשתי הוכרה רק לאחרונה כניצולת שואה. אושרו לאשתי 72% נכות. התביעה הראשונה שהגישה בשנת אלפיים נדחתה. היא הגישה בקשה נוספת ב-2010. האם אשתי זכאית לתגמול מיום פרסום החלטת ועדת הערער ב-2008 או רק מיום הגשת תביעתה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד דוד ידיד

יוסף שלום, לצערי, מהנתונים שמסרת לי איני יכול לתת תשובה מלאה. בהנחה , העולה משאלתך, כי החלטת ועדת הערר היא שלילית, הרי שעלי לקבל יותר נתונים בדבר המקרה הספציפי של אשתך, בכדי לתת תשובה על מועד ההכרה בנרדפותה. בברכה,