משפטי– זאפ

מנהלי הפורום

עו"ד דוד ידיד

עו"ד דוד ידיד

בוגר הפקולטה למשפטים באוניברסיטת תל אביב, בעל תארי B.A בכלכלה, מדעי המדינה ויחסים בינלאומיים מטעם אוניברסיטת תל אביב ומוסמך במנהל עסקים מטעם אוניברסיטת תל אביב. יזם, בשנות השמונים, את פרויקט הפנסיה לאקדמאים מהביטוח הלאומי הגרמני. עסק עשרות שנים בתחום הביטוח וכיהן כמנכ"ל חברת הביטוח ישראם -לייף ( לימים "איתן חברה לביטוח", אשר התמזגה מאוחר יותר עם חברת כלל ביטוח). פועל בדרכים שונות מזה 30 שנה, בשירות ניצולי השואה. מייצג ניצולי שואה רבים בערכאות השונות, בכדי להביא להכרה בנרדפותם כניצולי שואה.

קביעת פגישה
0539374940
חזרה לפורום

דור שני

רון
רון

שלום סבא שלי רצחו את כל המשפחה שלו בשואה , הוא היה במכנה ריכוז, הוא לא קיבל כלום על המשפחה שלו קיבל גרושים על עצמו, גם שנא תגרמנים לא רצה מהם כלום בזמנו, בכל מקרה אבא שלי הבן שלו, שגם עבר ילדות לא קלה בגלל כל מה שסבא שלי עבר, הבנתי שיש זכויות לדור שני, רצינו פרטים או עורך דין שמטפל בתחום תודה.

RE:
דוד ידיד משרד עו"ד ונוטריון
דוד ידיד משרד עו"ד ונוטריון

רון שלום אנא קרא את התשובות בפורום, המפרטות את הנושא בצורה מאד רחבה. ככלל אין זכויות לבני הדור השני, מעט יוצאי דופן מאד מוגדרים. רבים טועים ורואים בזכויות יורשים של ניצולי שואה שלא מימוש זכויותיהם כזכויות דור שני וזו טעות. ראוי לציין שגם זכוית אלו מצומצמות מאד. בברכה,