רון

דור שני

שלום סבא שלי רצחו את כל המשפחה שלו בשואה , הוא היה במכנה ריכוז, הוא לא קיבל כלום על המשפחה שלו קיבל גרושים על עצמו, גם שנא תגרמנים לא רצה מהם כלום בזמנו, בכל מקרה אבא שלי הבן שלו, שגם עבר ילדות לא קלה בגלל כל מה שסבא שלי עבר, הבנתי שיש זכויות לדור שני, רצינו פרטים או עורך דין שמטפל בתחום תודה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד דוד ידיד

רון שלום אנא קרא את התשובות בפורום, המפרטות את הנושא בצורה מאד רחבה. ככלל אין זכויות לבני הדור השני, מעט יוצאי דופן מאד מוגדרים. רבים טועים ורואים בזכויות יורשים של ניצולי שואה שלא מימוש זכויותיהם כזכויות דור שני וזו טעות. ראוי לציין שגם זכוית אלו מצומצמות מאד. בברכה,