מלכה

פיצויים ליליד רומניה

שלום רב, בעלי יליד 1945 בוקרשט רומניה. האם הוא זכאי להגיש תביעת פיצויים . קראתי בפורום על ילידי 1947 המקבלים קצבה. אודה לך על תשובתך מלכה

item.Author מנהל הפורום עו"ד דוד ידיד

גב' מלכה שלום רב ילידי רומניה שנולדו עד חודש מאי 1945, זכאים למענק חד פעמי מוועידת התביעות של גרמניה. במקרה שהוא עלה ארצה לפני 1.10.1953, הוא יהיה זכאי לקצבה חודשית ממשרד האוצר. משרדנו מתמחה בהשגת התגמולים לניצולי השואה כבר שנים רבות. אני ממליצה לך בחום ליצור עימנו קשר טלפוני או במייל. בברכת חג שמח, שרית ג'ינר, עורכת דין דוד ידיד, משרד עורכי- דין ונוטריון sarit@yadidlaw.com אלנבי 22, תל אביב 63301 טל': 03-5101158, פקס': 03-5104038