חזי

מענק חג פעמי 2,000 יורו- שאלה

שלום. אני פונה בשמה של אימי, אלמנתו של ניצול שואה. האם המענק החד פעמי בסך 2,000 יורו ניתן גם ליורשים של ניצול שואה אשר נולד בשנת 1927, נפטר בשנת 2005 , עבד בגטו בעבודת כפייה, ו ל א הגיש תביעה לגרמניה? אני שואל זאת בעקבות מודעה שהתפרסמה אתמול בעיתון ישראל היום . תודה מראש

item.Author מנהל הפורום עו"ד דוד ידיד

חזי שלום, בניגוד לקצבה החודשית, שם יורשי אדם שעבד בגטו יכולים לדרוש את זכויותיו, גם אם הוא לא עמד עליהן בחייו, בתביעה לקבלת מענק חד פעמי של 2,000 וירו על האדם לדרוש זאת עוד בחייו. בברכה,