מיכאלה

יליד אוסטריה

אביו של בעלי נולד בשנת 1932 באוסטריה ולארץ עלה ב-1949, האם הוא יכול להיות זכאי לתגמולים?

עו"ד שרית ג'ינר

מיכאלה שלום רב, במידה ואביך שהה באוסטריה בזמן מלחה"ע השניה, נראה שהוא זכאי לקבל תגמולים. קיימים מספר סוגים שונים של תגמולים, חלקם ממשרד האוצר וחלקם מגרמניה, חלקם חודשיים וחלקם חד פעמיים. על מנת לקבל תשובה מלאה ועניינית יותר, אני מציעה לך ליצור קשר עם משרדנו המתמחה בתחום זה כבר שנים רבות, במייל או בטלפון. בברכת חג שמח, שרית ג'ינר, עורכת דין דוד ידיד, משרד עורכי- דין ונוטריון אלנבי 22, תל אביב 63301 טל': 03-5101158, פקס': 03-5104038 Info@yadidlaw.com