גלינה

אמי היתה ניצולת שואה היא היתה אמורה לקבל סכום נוסף של פיצוי אחרי שהתקבל חוק חדש שהגיע לה עוד כסף מגרמניה אבל היא תרם ניפתרה !

האם אני באמת זאכאית לקבל את הכסף כירושת יחידה ואם כן מה צריך לעשות ??? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד דוד ידיד

גלינה שלום, בכדי לתת לך תשובה בעניין, אני צריך לדעת מטעם איזה גוף קיבלה אימך המנוחה תגמולים. ככלל, הזכות לתגמולים אינה עוברת בירושה. אם זאת, במידה ועזבון אימך לא מימש את זכויותיו אך היא תבעה אותן בחייה, הרי שכיורשתה תוכלי לממש את זכויותיה. בברכת חג שמח,