אווה רוזנברג

אני דור שני לניצולי שואה - אבי ז"ל היה באוושויץ (היה לו מספר על היד) - ילדות קשה אצל ניצולי שואה - אי אפשר לקרוא לזה ילדות - אתה פשוט נר זכרון.

קיבלתי לאחרונה אזרחות פולנית - אני ילידת לודג' - יש לי גם פספורט - מצבי הכלכלי בכי רע - אני בת70 ללא רכוש חיה אך ורק מקיצבת זיקנה שלא מספיקה אפילו לרכישת תרופות. רציתי לבדוק אם קיימת אופציה לקבל מענק/הלוואה ???

item.Author מנהל הפורום עו"ד דוד ידיד

מהפרטים בשאלתך אני מגיע למסקנה שלא תוכלי להימנות אפילו כעבור שנרדף בעת מלח"ע 2. מטעם זה איני סבור שתוכלי לקבל הטבות בגין רדיפות שכאלו.