דפנה דותן

וועדת התביעות מתעלמת מפניותיי

התעלמות מוחלטת מהיותי תינוקת ניצולת שואה. רכוש (בניין) של סבא שלי בעיירה ליד לבוב

item.Author מנהל הפורום עו"ד דוד ידיד

דפנה שלום, באם אינך מיוצגת ע,י עו"ד- אציע לך להגיע פיזית למשרדי הנציגות בישראל של ועידת התביעות. באם את מיוצגת- בקשי מעורך דינך שיפעל בנושא. בהצלחה,

ספקטור משה ,ת"ז 00996443-8

הבעיה טרם משפט . אני יליד 1942 ,נולדתי אי שם ביערות רוסיה הלבנה ,הורי מעולם לא פתחו בפני את סיפורם . יחד איתי הייתה אחותי שלש שנים מבוגרת ממני עליתי ארצה בשנת 1946 .ללא הוריי . מאז שאני זוכר את עצמי בקיבוץ לא ההיתי שקט תמיד ברחתי עם זה לאחר נישואי ולאחר שאחותי נפטרה בגיל 21 , בפעם ראשונה שרעיתי ילדה ולד מת ,לאחר מכן נולדה לנו ילדה נפלאה נכה ,( סטטיסטיקה ) בגיל 36 נתגלה לי סרטן בכליה עברתי הקרנות , ועדין נפשית קשה לי מאד עד כדי שההיתי פוגע ברעייתי פיזית ,לימים ועידת התביעות שלכה לי טפסים למלא ושלחתי אותם לכתובת שנתבקשתי בדצמבר 2016 וטרם קיבלתי תשובה .אודה באם אפשרי לעזור בנושא , תודה .