נחמה ש.

הגבלת שכר טרחת עורך דין על טיפול בתביעת רנטה סוציאלית מגרמניה ZRBG

אבי היה ניצול שואה. עבד בגטו בטרנסניסטריה. לא תבע רנטה בחייו. נפטר בשנת 2010. כיורשת שלו,תבעתי בשנת 2015 את הרנטה באמצעות עורך דין.באותה שנה גם קיבלתי את הרנטה בתשלום חד פעמי... נראה לי בדיעבד ששילמתי לעורך הדין הרבה יותר מדי שכר טרחה. מה אומר החוק. האם אני יכולה לתבוע מעורך הדין החזר ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד דוד ידיד

נחמה שלום, בשנת 2016 נקבעה הגבלת שכר טרחה, לטיפולים מעתה והלאה, בסך 7.5% מהתגמול