מיכל עציו

הורדת קצבת זקנה ברוטו מתשלום תגמול נכ נרדפי הנאצים

שלום רב, מתשלום נכה נרדפי הנאצים מאת האוצר יורד סכום הברוטו של ביטוח לאומי 3031 שח - על אף שתשלום הנטו לחשבון הבנק של אבי ניצול השואה הוא 2747 שח אחרי ניקוי דמי בריאות 283 מסכום של ביטוח לאומי שח. האם ניתן לדרוש שיורידו רק את סכום הנטו 2747 ( שהרי כך יוצא שמשלם פעמיים דמי בריאות) תודה רבה על הסיוע

item.Author מנהל הפורום עו"ד דוד ידיד

שלום, לצערי איני מאמין שיסכימו לכך, אך מדוע לא תפני בעבור אביך בעניין זה לנסות. שלום,

מיכל עציו

תודה על תשובתך. פניתי וזה מה שענו לי: שלום מיכל, אנו לוקחים בחשבון את כל הכנסותיו של ניצול שואה מכל מקור שהוא , כולל קצבאות מהביטוח הלאומי. (החישוב על פי הברוטו- כולל ביטוח בריאות). השאלה איך ניתן להלחם במצב לא הוגן זה שמתחשבים בברוטו - למי לדעתך כדאי לפנות? תודה מיכל