גדרון(גרודזנסקי) יעקב

האם כבן לאבא שהיה בגטו וילנה ולא קבל רנטה כי הגיע לארץ בשנת 1945 מגיע לקבל איזשהו פצוי. אבי נשאר בווילנה ואמי גורשה עם הוריה לסיביר שם נולדתי .

אבי חזר חולה מהשואה מצבו החמיר(שותק בחצי גופו התחתון )הוא הוכנס על חשבון הפצויים הכליים שקבלה המדינה למוסד סעודי. ביד אליהו. איפה אני בתמונה

item.Author מנהל הפורום עו"ד דוד ידיד

שלום, ככל שאביך עבד בגטו, אזי גם אם לא עמד על זכויותיו, יתכן וכיורשו תוכל לעמוד על זכויות אלו למול המוסד לביטוח סוציאלי הגרמני. בנוסף, יש מעט הטבות נוספות שתוכל לקבל מכוח נרדפותו. שלומות לאביך.