שלמה מלין

פיצויי רכוש ונפש מפולין

אבי יליד העיר שדליץ SIEDLCE בפולין.הגיע ארצה בערך ב 1945.עם צבא אנדרס. משפחתו שכוללת הורים ותשעה אחים הושמדו.היו סוחרים.נראה שנשלחו לטרבלינקה. אין בידי מסמכים.יש כנראה אצל הרשויות בעיר או בממשלה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד דוד ידיד

שלום, ראשית יש להבין מה הרכוש, באופן מדוייק- באם המדובר על נדל"ן- מה המיקום המדויק ומה עמד שם בעת המלחמהץ בשלב השני, יש להתחקות אחר מסמכים המעידים על בעלות. לאחר כל זאת, יש להתחיל להבין האם נתבעה תביעה בגין כל חלק, ובאם לאו, האם הדבר עוד אפשרי. בהצלחה.