יאיר שגיא

אני תושב ישראל בן 77 מקבל רנטת זיקנה ( Rentenanpassung Ihre Altersrente ) מגרמניה מ - Rentenversicherung Deutsche בסך 578 יורו לחודש .

קיבלתי הודעה מגרמניה שהחל משנת 2017 אני חייב במס לשלטונות המס בגרמניה עבור רנטת הזיקנה הנ"ל שאותה אני מקבל (בישראל) כל חודש מגרמניה .האם זו הוראת מס חדשה שיצאה בגרמניה שחלה על כל הישראלים אשר מקבלים כמוני רנטת זיקנה כנ"ל מגרמניה ? אודה לכם מאד על תשובתכם .

item.Author מנהל הפורום עו"ד דוד ידיד

יאיר שלום, אני סבור שאת המידע שיש לי בנושא נתתי לך בשיחתנו הטלפונית.