מיה

הטבות לניצולי שואה, למה זכאית סבתי המוכרת כניצולת שואה?

סבתי חיה בבלארוס בזמן השואה (ובזמן הכיבוש הם ברחו לאזור יותר בטוח) היא נולדה ב-1928. הייתי שמחה לדעת מה ההטבות שמגיעות לה מעבר למענק חד שנתי שהיא מקבלת (כרגע היא סיעודית רמה 3 עם ראיה של 20% בעין אחת ובשניה לא רואה כלל. בעלת שמעיה לקויה, אלמנה שחיה בשכירות ומתקיימת מקיצבת זיקנה והבטחת הכנסה בסך של 3000 בקירוב) תודה מראש

item.Author מנהל הפורום עו"ד דוד ידיד

על פניו נראה כי סבתך מקבלת את המעט שבמעט, אשר גם בו מתהדרים מיני פוליטיקאים, כהישג גדול שניתן לשורדים. כדי להבין באם יש מקום למימוש זכויות נוספות, אני סבור שבמקרה זה יש להבין יותר טוב את מועד הבריחה והעליה.