גלינה

פיצוי דור שני לניצולת שואה מבולגריה

הגשתי תביעה לגרמניה על פיצוי והתביעה נדחתה על ידי הביטוח הסוציאלי הגרמני. האם ניתן לעשות דבר כלשהו?

item.Author מנהל הפורום עו"ד דוד ידיד

שלום, הפרטים חסרים. ככל שיוצגת ע"י עו"ד אני מניח שיש בידו תשובות באם כן או לאו. עצם העובדה שאת קוראת לזה פיצוי לדור השני מבהירה כי החשיבה על הפיצוי מוטעית. המדובר בכניסה לנעלי אחד מהורייך ועמידה על זכויותייך , כיורשת. התפיסה כי מדובר בכספומט, כפי שמנסים לצייר זאת כל מיני גורמים ציבוריים, פשוט אינה נכונה. ישנה זכות לערעור, אולם הוא נגזר ממה שהגשת בבקשה וככל שהבקשה הוגשה באופן מוטעה, הסיכויים נמוכים.