מיכל

שכר טרחה פתאומי לאחר כ 7 שנים מתום המקרה

הוריי מקבלים קצבת נפגעי נאצים החל 2012 בערך לאחר טיפול עורך דין שהכירו בפורום כללי.לאחר אישור הקצבאות פנינו אל העו"ד אינספור פעמים ישירות בטלפונים ובמייל לצורך תשלום שכ"ט והוא התחמק וענה "הכל בסדר,. אימי באותה תקופה השאירה סכום בצד לשם התשלום אך כל פניותיה לתשלום נענו ב"הכל בסדר"ו לפיכך אימי עזבה זאת , בלית ברירה. השבוע, לפתע לאחר כ 7 שנים פתאום הגיע מכתב דרישה לשכ"ט מהעו"ד על סכום של כמעט 35,000 ש"ח!

item.Author מנהל הפורום עו"ד דוד ידיד

שלום, השאלה חסרה כמה פרטים. אנסה לתת קווים כלליים: בהנחה שעורך הדין הוא מי שטיפל והביא לקבלת התגמולים וששכר הטרחה סוכם והוא עומד במגבלות שכר הטרחה לאותו הטיפול, אז נראה כי יש לשלם את הדרישה. הבהרת בשאלתך שהורייך שמרו את הכסף לשם התשלום "בצד", ולכן משתמע שיש הבנה מטעם כל הצדדים בנושא. אציע לדבר עם אותו עו"ד ולהגיע לסכום מוסכם, נמוך יותר. בריאות להורייך.