דניאל נוימן

סבי דוד ז"ל נרצח ע"י הנאצים ואבי הוכר כניצול שכן היה במחנה עבודה. האם מגיע גם לי פיצוי?

item.Author מנהל הפורום עו"ד דוד ידיד

שלום, הזכויות בגין רדיפות הנאצים הם של שורד השואה ואינן מועברות בירושה. ככל שאביך מימוש את מלוא זכויותיו, לא תוכל לממש מהן עוד. אבל, יש כמה יוצאים מהכלל. באם הינך זקוק, כבן דור שני לשואה, לסיוע נפשי, תוכל לקבלו. כמו כן, באם תעמוד בתבחינים מסוימים, המדינה תשתתף בשכר הלימוד האוניברסיטאי שלך. יש עוד כמה דברים קטנים בסגנון זה.