בדיחי גניה

קצבה

אמי ברחה מריגה, לטביה , ברכבת אחרונה ביחי עם משפחתה לאורל. הם סבלו הרבה מרעב ואחיין שלה נפטר בדרך. האם היא זכאית לפיצוי כל שהוא או לקצבה? היא בת 89 ומקבלת קצבת נכות של אבי שנפטר, ואותה מקזזים באכזריות מקצבת ביטול לאומי

גניה

סליחה על טעויות. היא עלתה לארץ ב 1972. פעם היא הגישה בקשה לקצבה, אבל בגלל טעות קטנה הבקשה נדחתה. היא כתבה ספר על כל מה שהם עברו בזמן המלחמה. מסמרר שער!

דב גליק

קיבלתי תשלום חודשי וגם סכום חד פעמי עבור שנים 2005-2010. בגין השנים הקודמות לא מגיע?

עו"ד ידיד

דב שלום, ייתכן ומגיע לך פיצוי מוקדם יותר, וזאת בין היתר, באם הגשת תביעתך במועד מוקדם לשנת 2005. אציין כי לא הייתי ממליץ לך לערער על המועד ללא היוועצות בעורך דין העוסק בנושא ספציפי זה, וזאת מהטעם שבאחרונה בעקבות ערעורים כאלו קובעים מועד הכרה מאוחר יותר מהמועד שנקבע קודם. קרי, קיים סיכון שמועד ההכרה שלך יהיה מאוחר משנת 2005. בברכה,

גניה

סליחה על טעויות. היא עלתה לארץ ב 1972. פעם היא הגישה בקשה לקצבה, אבל בגלל טעות קטנה הבקשה נדחתה. היא כתבה ספר על כל מה שהם עברו בזמן המלחמה. מסמרר שער!

עו"ד שרית ג'ינר

גב' ג'ניה שלום רב רציתי לשאול באיזה תאריך היא ברחה מריגה? האם היא קיבלה מענק חד פעמי מגרמניה? אוכל לתת לך לאחר מכן תשובה יותר עניינית. בכבוד רב, עו"ד שרית ג'ינר משרד עו"ד דוד ידיד

גניה

סליחה על טעויות. היא עלתה לארץ ב 1972. פעם היא הגישה בקשה לקצבה, אבל בגלל טעות קטנה הבקשה נדחתה. היא כתבה ספר על כל מה שהם עברו בזמן המלחמה. מסמרר שער!