פרץ רונן

מאבק יוצאי מרוקו לרנטה חודשית

האם חלה התקדמות מסויימת במאבק זה ? מתי העליון יחליט לגבי הנושא ? הרבה פרשו מהמאבק לאחר שהתייאשו מהסחבת בתיק זה אך מה עם כל אלו שהמשיכו במאבק עד ליום זה עם ערעור לעליון.. האם ניתן לעדכן את כל המבוגרים מלבד ההודעה שחוזרת על עצמה באתר המשרד.. המבוגרים (מאוד) חיים בתקווה גדולה למעט רווחה על סבלם ההיסטורי . חסרה קצת תקשורת שתחזק אותם .. מדי פעם. בסהך הכל עידכון מדי פעם בסטטוס המאבק

item.Author מנהל הפורום עו"ד דוד ידיד

מאבקם של יהודי מרוקו להכרה בזכויותיהם בגין קורותיהם בעת מלחמת העולם השנייה מצוי כעת בבית המשפט העליון. התיק קבוע לדיון ואנו שוקדים כל העת כדי לנסות להביא לבשורה בנושא.