אברהם בר

שאלה בדבר פיצויים שארי ניצולי שואה

הגשתי תביעה דרך משרד שעוסק בפיצויי שארים.לא מקבל תשובה בקשר לתביעה.חושש שנעשו דברים שלא בתום לב.איך והיכן אפשר לברר סטטוס התביעה

item.Author מנהל הפורום עו"ד דוד ידיד

שלום, ככל שפנית למשרד עורכי דין שזהו תחום התמחותו, אני סבור שאין לך סיבה לדאגה. מדובר בתביעה אשר לעיתים לוקח לה זמן רב להתברר. אציין כי ברוב המוסדות המטפלים, ניתנת באופן מובנה עדיפות בטיפול לניצולי השואה ואלמנותיהם על פני יורשים. ככל שמדובר במשרד שאינו של עורכי דין- איני חושב שנכון יהיה שאתייחס לכך. בקש לקבל העתק מהודעת המוסד המטפל, בנוגע לתביעה שהוגש בעבורך.