אמנון

יפוי כוח/שכר טרחה עו"ד

שלום אני דור שני לניצול שואה עו"ד שטיפל בתיק של אבי הציע לי לאחר מותו להגיש בשמי כיורש תביעה לביטוח הלאומי הגרמני ללא עלות ובמידה וזוכים ישולם שכר הטרחה לעו"ד נאמר לי בזמן חתימת ההסכם שרק לאחר העברת התגמול ליורש מגרמניה (ושזה מתאפשר רק כך) ישולם שכר הטרחה לעו"ד. לאחר שנתיים נשלך אלי דרישה להעברת יפוי כוח לעו"ד על מנת שהתגמול יגיע לחשבונו ושרק כך ניתן להמשיך מה שנראה לא נכון בעיני וסותר כפי שהוסבר לי . שאלתי : עים הדרישה החדשה של העו"ד חוקית ונכונה ואיך צריך להתנהל במצב שנוצר.

item.Author מנהל הפורום עו"ד דוד ידיד

אמנון שלום, ייתכן ומדובר בדרישה חוקית, אך זכותך לסרב לה ולעמוד על כך שהכסף ייכנס ישירות לחשבונך.