שואלים

שאלה כללית לגבי טפסים והגשת מסמכים

שלום יש לי שאלה כדי לקבל מענק חד פעמי מוועדת התביעות מה מבקשים בטפסים למלות? ואיך התהליך הזה נמשך ? ולמה מבקשים פרטי פנק בינלאומי? האם כדאי להגיש לבד או להתייעץ עם עו״ד פשוט זה פרטים אישיים ולא מכירים את התהליך הזה? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד דוד ידיד

יש שני מענקים עיקריים, חד פעמיים , מטעם ועידת התביעות- קרן הסיוע וקרן ילדות אבודה. איני ממליץ להגיש את הבקשה לקרן הסיוע לבד, שכן מדובר בהליך ראשון, ממנו ייגזרו אחר כך אפשרויות הכרה בזכויות נוספות. לעומת זאת , מענק ילדות אבודה נסמך על הכרה קודמת ומי שמוצא שהוא מסתדר עם המסמכים לבד- שיגיש לבד.