יהודית

זכויות כיורשת של בעלי

שלום מאחר והתאלמנתי לצערי הרב לפני שבועיים אינני יודעת מה זכויותי. בעלי הוכר על ידי הגרמנים כעבודה בגטו פתוח ברומניה והתחיל לקבל איזו רנטה של 100 אירו.. לא יודעת איך להתחיל כל ההליך קצת יעוץ לא יזיק לי. תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד דוד ידיד

שבוע טוב, ראשית, אבקש להשתתף בצערך. מהעולה בשאלתך, אני סבור שככל שבעלך המנוח קיבל קצבה מהמוסד לביטוח סוציאלי בגרמניה אז המשך תשלום כאלמנה של כמאה יורו הוא סביר בהחלט. חשוב שתוודאי שאת מקבלת גם תגמולי אלמנה מהגוף ששילם לו תגמולים כפיצויי ניצול שואה- הרשות לזכויות ניצולי השואה או ועידת התביעות. שלא תדעי עוד צער.