יעקב היילברונר

משפחתי היתה בעלת נכסים ועשירה מאוד ללא ברירה וכדי לנצל נמכרו הנכסים במהירות במחיר מגוחך.

הסבא והסבתא שלי חתמו מול ממשלת גרמניה על וויתור תביעות בעתיד , עקב מצבם הכלכלי הקשה שהיו בישראל. מה ניתן לעשות, מדובר בסכומי כסף גדולים, תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד דוד ידיד

שלום, השאלה חסרת פרטים ועל כן אנסה לתת קווים כללים בסוגייה. ככל שהממכר היה בעת מלחמת העולם השניה יתכן ויש זכות, מרובת מגבלות, לתביעה. ככל שהממכר היה לאחר המלחמה, הרי שהכלל הוא שלא היו כאן נסיבות של כפיה ויהיה מאד קשה לבוא בטענות.