יעקב גסר

אני בן לניצולת שואה (אושוויץ) עם מספר. שקיבלה פיצויים מגרמניה בשנות ה50-60.

פניתי למשרד בבקשה לקבלת פיצויים כבן לעובדי כפיה במחנות ההשמדה ולטענתם יש בעיה בנוגע לשם המדויק של אימי . המשרד שטיפל בעניין מבקש ממני תעודת לידה שלי. (אציין שנולדתי בגרמניה במחנה עקורים בשנת 1946.) דבר שאינו מצוי ברשותי .אך אני בטוח שניתן לאתר אותו בשגרירות הגרמנית

item.Author מנהל הפורום עו"ד דוד ידיד

יעקב שלום, במקומך, הייתי מבקש מאותו המשרד לנסות ולסייע בכך. אם אין הדבר אפשרי, פנה לקונסוליה הגרמנית, סיכוי טוב שבאמת יהיה בידם לסייע, אולם אם התשובה שתקבל שם שלילית, נסה להבין באיזה מחנה זה היה והיכן נמצאות הרשומות ממנו ופנה לשם.