רינת כרמלי

פרטים על תביעה שהגישה סבתי יוכבד אווה דומב לתשלומים בגין היותה ניצולת שואה.

סבתי אווה יוכבד דומב ז"ל ניצולת גטו לודז, אוושוויץ, ברגן בלזן ובוכנוולד. במסגרת ניסיוני ללמוד פרטים על עברה, אני מחפשת כל סוג של מסמך. ידוע לי מאבי שהיא מילאה מסמכים לתביעת פיצויים. כיצד אוכל לאתר את מסמכי התביעה. אני משערת שבמסמכים אוכל למצוא פרטים נוספים שמעולם לא סיפרה. אני מודעת לכך ששאלתי אינה משפטית, מבקשת עצה. לאן לפנות?

item.Author מנהל הפורום עו"ד דוד ידיד

רינת שנה טובה, המלצתי היא לבדוק קודם כל באם סבתך המנוחה הגישה תביעות לרשות לזכויות ניצולי השואה, ועידת התביעות . אני מעדיך שבשני המקומות הללו יהיה תיעוד גם על קיומן של תביעות עבריות ואז ממשיך משם.