מנהל הפורום עו"ד דוד ידיד

ועידת התביעות הכריזה על מענק חד פעמי לניצולי שואה שפונו מבתיהם במסגרת מלחמת חרבות ברזל

ועידת התביעות הכריזה על מענק חד פעמי לניצולי שואה שפונו מבתיהם במסגרת מלחמת חרבות ברזל ועידת התביעות החומריות של העם היהודי הודיעה כי היא תעניק מענק חד פעמי מיוחד, בגובה 1,200 יורו, לכל ניצול שואה שפונה מביתו במסגרת מלחמת חרבות ברזל. התבחינים העיקריים הינם: הכתובת הרשומה של ניצול השואה היא בישוב שפונה. עמידה במגבלות ההכנסה והנכסים שנקבעו בעבר על ידי ממשלת גרמניה. חשוב לדעת! את הבקשות יש להגיש עד ליום 25.12.2023. זהו מועד קצר ואנו מקווים שהוא יוארך. לשם קבלת הטופס , אנא פנו לועידת התביעות במייל infodesk@claimcon.org או בטלפון 03-5194400 יחד ננצח!