שני

יהודי בולגריה

שלום רב, מהכתבה עולה כי בשנה האחרונה הורחבה הזכאות ליהודי בולגריה - אבי נולד בבולגריה ב - 1947 ובעבר הקריטריון היה רק למי שנולד עד 1943 - יצויין כי אחיו של אבא, יליד 1937, מקבל כספים עד היום ורציתי לדעת האם במסגרת ההרחבות של השנה האחרונה גם אבא זכאי ולמי פונים למימוש הזכויות במידה וקיימות ?

עו"ד שרית ג'ינר

גב' שני שלום רב יהודי בולגריה שנולדו עד חודש יוני 1945 זכאים לפיצויים.לפי הנתונים שכתבת, הואיל ואביך נולד בשנת 1947 הוא אינו זכאי לפיצויים. בכבוד רב, עו"ד שרית ג'ינר משרד עו"ד דוד ידיד