שרה

פיצוי לדור שני של ניצולי שואה

רציתי לברר אילו זכויות מגיעות לנו כדוק שני. עלי לציין שההורים שלי לא קיבלו רנטה מגרמניה, למרות שאימי היית ניצולת מחנה ריכוז. בזמנו היא עדיין לא ידעה עיברית והחתימו אותה במרמה על טופס שאיל תביעות נגד הגרמנים ונתנו סכום קטן מאוד - כביכול פיצוי. צדובר על שני הורים יוצאי פולין. אשמח לקבל יעוץ ולקבל תשובה לגבי הזכויות שלי לפיצויים בגין איקבלת פיצויים של הורי. שרה

item.Author מנהל הפורום עו"ד דוד ידיד

שרה שלום, דור שני לניצולי שואה אינו זכאי לזכויות, למעט שני גופים- ממשלות צרפת והולנד, וגם זה ע"פ דרישות מאד קשיחות. בברכה,

שירה

ההורים שלי לא קיבלו בכלל פיצויים, הם נפטרו, אני לא אוכל לקבל את הפיצויים שלהם?