ג'ני

בירור לגבי זכאות לפיצוי

שלום רב, סבתי ילידת יוני 45. בזמן שאמא היתה בהריון עמה נמלטה יחד עם 2 ילדיה הנוספים מאוקאינה אשר נכבשה ע"י הנאצים (איזור קייב), לכיוון צפון. האם מי מהם זכאים לפיצויים? אשמח מאוד לקבל מידע ולדעת כיצד ניתן להשגיש את הבקשה ולמי. תודה מראש!

עו"ד שרית ג'נר

גב' ג'ני שלום רב ניצולי שואה שהיו באוקראינה הכבושה וברחו משם נחשבים מתאימים לקבלת פיצויים לפי חוק נכי רדיפות הנאצים, ויהיו זכאים לקבלת תגמול חודשי רק במידה ועלו ארצה לפני אוקטובר 1953 (כולל העובר). השאלה אם כן, היא באיזה שנה עלו ארצה סבתך ושני אחיה? בברכה, שרית ג'ינר, עורכת דין דוד ידיד, משרד עורכי- דין ונוטריון אלנבי 22, תל אביב 63301 טל': 03-5101158, פקס': 03-5104038