רוני נאור

טופס תביעה

אבקש לדעת איפה אני יכולה למצוא טופס למילוי עבור אבי שעבד בגטו ללא כפיה נאמר לי שיש למלא טופס זה על מנת לקבל כבורו פיצוי

עו"ד שרית ג'ינר

רוני נאור שלום רב אכן קיים פיצוי לאלו שעבדו בגטאות ללא כפיה, בתמורה לתשלום כלשהו בדמות מזון או תלושים וכיוצ"ב. יש מענק חד פעמי של 2000 יורו וקיימת גם רנטה חודשית מגרמניה לאלו שעבדו כאמור ברשימת גטאות מוכרים. משרדנו מטפל בתהליך כולו, ואני ממליצה לך בחום ליצור קשר עם משרדנו המתמחה בהשגת התגמולים הנ"ל. נשמח אם תשאירי לנו את פרטייך ודרכי התקשרות עימך על מנת לקדם את העניין. בברכה, שרית ג'ינר, עורכת דין דוד ידיד, משרד עורכי- דין ונוטריון אלנבי 22, תל אביב 63301 טל': 03-5101158, פקס': 03-5104038