חנה ויזל כהן

פיצוי דור שני לשאוה

מסלול חיי הושפע רבות ע"י העובדה להיותם של הורי ניצולי שואה. אמי גורשה לטרנסטניטיה, אבי חי תחת זהות בדויה בגרמניה. אמי סבלה כל חייה מבעיות נפשיות ונפטרה מסרטן, אבי גם הוא נפטר מסרטן. אני סובלת מתסמיני דור שני התואמים את המחקרים בנושא. שניהם קבלו פיצויים מגרמניה וגימלה חדשית. האם אתה יודע להשיג עבורי קצבה בעקבות הנ"ל. בתודה חנה

עו"ד שרית ג'ינר

גב' חנה ויזל כהן בוקר טוב נכון להיום, אין פיצויים לדור שני (פרט לחריגים). יחד עם זאת, יש פיצויים למי שהיה עובר בזמן המלחמה ושאימו הייתה בשטח כבוש ע"י הנאצים. היכן ובאיזו שנה את נולדת? בכבוד רב, עו"ד שרית ג'ינר משרד עו"ד דוד ידיד