צביה

תביעת המשך

הורי, שאינם כבר בין החיים, הגישו תביעה בזמנו וקיבלו פיצוי חד פעמי בגין אבי אמי שנרצח ע"י הגרמנים. כעת אני מבינה שהגיע להם פיצוי גם בגין בריחתם מבסרביה ומולדובה הכבושות אל ברית המעצות. הם עלו לארץ ב- 48. האם זה נכון? ואם כן האוכל לתבוע בשמם כתביעת המשך? תודה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד דוד ידיד

צביה שלום, באם כל אחד מהורייך הגיש תביעה בשמו, והיא לא התבררה עד סופה, הרי שייתכן ויש לך זכות עמידה בשמם. עם זאת, מהנתונים שציינת בפניי התרשמותי היא שלא זה המצב, וכי כל שהוגשה היא תביעה למענק חד פעמי. בברכה,