אתי

התעלמות מצוות ביה"ס על התנהגות מורה

אני מקווה שתוכלי לעזור לי. לפני כשבוע במסגרת שיעור ספורט, בני נתן למורה את משקפיו להשגחה שלה. בסוף השיעור המורה אמר שהוא לא מוצא את המשקפיים, אבל בני מצא אותם זרוקים בפח. מדובר במשקפי הראיה שלו. פניתי כמובן למחנכת שהתנערה מזה, פניתי להנהלה וגם שם לא זכיתי לעזרה, המנהלת התעלמה מהמקרה. אני חסרת אונים ומזועזעת. לאיש בביה"ס זה לא מפריע. אשמח להנחיה שלך מה לעשות

עו"ד רות גוברין

שלום אתי, מנהלת היא לא קצה הפירמידה, תבררי מי היא מפקחת בית הספר ופני אליה, רצוי במכתב רשום עם אישור מסירה, אפשרי במקביל להתלונן במחלקה לתלונות הציבור של משרד החינוך.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נוער בסיכון ורווחה