שי

התנכלות של מורה

עד לא מזמן היתה לי מורה שממש התנכלה לי. אני לומד בכיתה י'. כל הזמן העירה לי בשיעורים, נתנה לי ציונים לא הוגנים וגם בהפסקות היתה תופסת אותי וכל הזמן מעירה על כל מיני דברים שאני עושה. היא דיברה גם עם מורים אחרים עליי. ללא סיבה. אחרי הרבה שיחות עם המנהלת הוחלט שאני אכנס ללמוד את המקצוע שהיא מלמדת בכיתה אחרת עם מורה אחרת. זה עדיין מאוד מפריע לי ואני חושב להגיש נגדה תביעה כי אני לא רוצה שהיא תצא מזה בלי לשלם על זה. מה הסיכוי שלי להצליח בתביעה נגדה?

עו"ד רות גוברין

שי, לפני תביעות וסערות כאלה ואחרות, שתף הוריך וגם ניתן לפנות למפקחת ולמעלה, כדאי שתפנה את אנרגיית נעוריך ללימודים, חיברות בריא וקשרים נעימים, בסופו, נימצא לך פיתרון משביע רצון, לא בטוח שתביעות כלפי אנשים שונים שלא " באים לך טוב" כולל מורים ובהמשך הדרך כלפי מפקדים? מעבידים? הן הפיתרון. אם אתה לא מצליח לשחרר ואתה עדיין במועקה או מצוקה, כאמור לעיל, שתף הוריך, גש ליועצת, טפל במהות וברוח שלך ואל תבזבז אותן בטפל. בהצלחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נוער בסיכון ורווחה