ציפי

חקירת ילד קטין

מורה שמשמשת גם יועצת בבית ספרו של הבן שלי הזמינה לבית ספר חוקר משטרה ששאל אותו שאלות. הבן הוא ילד בכיתה ה' בסך הכל הוא קטין. זה חוקי לעשות דבר כזה מבלי לקבל אישור שלי או לפחות ליידע את אחד ההורים?

עו"ד רות גוברין

ציפי חקירת ילדים בקונסטלציה שתיארת, חוקית, היועצת פעלה כנדרש וכדין , לו היא הייתה חוקרת ילדך היא הייתה מזהמת את החקירה , חוקר משטרה שבא לחקור ילד הוא חוקר נוער שמיומן בחקירות ילדים, אני מקווה שבמקרה של בנך, אכן היה זה חוקר נוער, אני מניחה שעו"ס לחוק הנוער הייתה בתמונה. עטפי את ילדך באהבה, הוא זקוק לך.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נוער בסיכון ורווחה