אור

חברה לשעבר של החבר מציקה לי

אני בת 17 והתחלתי לצאת עם ידיד מהעבודה שלי אני עובדת במסעדה. חברה שלו שגילתה את זה שאנחנו יוצאים כל פעם מציקה לי כשהוא לא נמצא היא באה למסעדה ומפריעה ומאיימת עליי היא ארסית ואני קצת מפחדת ממנה. חבר שלי התחיל ללוות אותי הביתה כל פעם שאני מסיימת משמרת. הוא דיבר איתה אבל היא ממשיכה לקנא

עו"ד רות גוברין

אור, פני למשטרה והגישי תלונה על הטרדה ואיומים, כמו כן עומדת בפנייך הזכות לפנות לבית משפט ולהוציא נגד ה"ארסית" צו הרחקה ממך.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נוער בסיכון ורווחה