מזל

שרת בבית ספר

שלום לך ברצוני לשאול כיצד מאפשרים לשרת בבית ספר לתפקד כשרת אשר בעצם מבצע עבודות שירות בגלל שהורשע על הטרדה מינית? איך החוק מאפשר את זה??

עו"ד רות גוברין

מזל, לא הצגת עצמך, את תלמידה? אימא? מורה? בעלת תפקיד בבית הספר? בכל אופן, למרות שאינני מתעסקת בפלילים אלא בנוער וקטינים בסיכון מול הרווחה, אומר כי הנהלת בית הספר אמורה לעבוד עם שב"ס והמשטרה, פני להנהלת בית הספר ובקשי מענה, מזווית ראייתי עבודת שירות של עבריין מין בתחום בית ספר מעט תמוה, אפילו מדאיג ,אבל, כדי לקבוע יש לראות את התמונה כולה ואת נתת רמזים על קצה המזלג. בדקי תחילה אצל המנהלת

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נוער בסיכון ורווחה