ר

פניה לבית משפט בגלל הבן

אני רוצה להגיש בקשה לבית משפט בטענה שהבן שלי הוא ילד מרדן. צריך להיעזר בעו"ד או לפנות לבד מה לעשות? הגיעו מים עד נפש

עו"ד רות גוברין

ר, שלם רב, לא צוין בפנייתך אם מדובר באם או אב, אני מניחה שמדובר באב ואענה בהתאם, כמו כן לא הוצגה ולו תמונה מסוימת של הבעיה אותה אתה רוצה לפתור בהצהרה שבנך מרדן, ועוד: חשוב לציין גיל הבן. יחד עם זאת בתשובתי אתלה על המילה "מרדן" ובהתאם אענה, במידה ולא קלעתי הרי את/אתה מוזמנים לפנות שוב, ולפרט קצת יותר, מאחורי שאלתך מסתתרת, ככל הנראה, מערכת יחסים מאד מורכבת בתוך המשפחה: הנחה ראשונה: אתה גרוש. הנחה שנייה: אתה משלם או אמור לשלם מזונות לפחות לילד אחד. הנחה שלישית: ייתכן שמשתרבבת לתוך מערכת היחסים שלך עם גרושתך תופעת הניכור ההורי. הנחה רביעית: אתה כועס מאד. מציעה לך דבר ראשון לשים בראש מעיינך את טובת הילד. אם צדקתי בהנחותיי ניתן רעיונית לפנות לבית משפט, בהחלט בעזרת עו"ד, כדי להכריז על הילד כמרדן והמטרה היא הקטנת/ ביטול דמי מזונות, אבל זה מורכב וכל מערכת היחסים תתיישב על המדוכה, פקידי סעד ייכנסו לתמונה, תסקירים, איבחונים, ובדרך תישכח טובת הילד ( בן כמה הילד?) האם לא עדיף שלבך יעדיף שיקום מערכת היחסים בינך לבנך אשר פעם אהבת? ממליצה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נוער בסיכון ורווחה