בינה

תקיפה ואיומים של אבא על הבן שלי

הבן שלי רב עם ילד אחר מביה"ס שלו, אבא של הילד שבא לאסוף אותו בסוף היום בא לבן שלי צעק עליו ואיים עליו שאם עוד פעם יתקרב לבן שלו הוא יחטוף ממנו לדבריו. זה קרה מחוץ לביה"ס. הבן שלי מפוחד ומושפל. אני לא מוכנה לעבור על זה בשקט ולא מוכנה שזה יישאר רק בטיפול ביה"ס אם בכלל. איזה דרך אחרת אני יכולה לפעול נגדו שלא תהיה מלווה באיומים מצידי אלא ממש במעשים (לא באלימות כמובן). זה כואב לי מאוד ואני רוצה שהוא ייענש.

עו"ד רות גוברין

בינה, בוקר טוב מיד להגיש נגד האב תלונה במשטרה, כמו כן, דווחי על האירוע למנהלת בית הספר והיה ותחדל, פני למפקח/ת , מציעה לך שכל ההתקשרות עם מערכת החינוך תעשה בכתב ושליחה דרך הדואר עם אישור מסירה. בתגובתך לאירוע סייעי לנקות את נגף האלימות שפושה כשרפה ביער מיובש.

בינה

עו"ד רות, תודה רבה לך, אני אעשה זאת.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נוער בסיכון ורווחה