הודיה

אחיין אלים מאוד ואנחנו חסרי אונים

אחיין שלי הוא ילד בן 8. הוא ילד שמאוד קשה להתמודד איתו כי יש לו התקפי זעם והתפרצויות כלפי ההורים שלו אבל לאחרונה גם כלפי המחנכת שלו. הוא צורח עליה בכיתה ולפעמים מנסה להכות אותה אבל עוצר את עצמו. אחותי ובעלה חסרי אונים ופנו למס' אנשי מקצוע אבל לא כ"כ יודעים איך לעזור לו. הוא ילד מאוד אלים ואם לא יעזרו לו בהקדם ככל שהוא יגדל לא יוכלו להשתלט עליו הוא בסופו של דבר ימצא את עצמו מאחורי הסורגים. אני לא יודעת אם את הכתובת אבל אנחנו מנסים לבדוק בכל מקום מה אפשר לעשות ולמי לפנות כדי לקבל עזרה מקצועית. אודה לך מאוד אם תוכלי להפנות אותי לגורם רלוונטי שיוכל לעזור. תודה

עו"ד רות גוברין

הודיה שלום, האם המחנכת הפנתה אותו/ זימנה את הוריו ליועצת/ פסיכולוגית ביה"ס, כי ללא ספק הילד במצוקה גדולה, קודם לכל: ל"הרים את המערכת": מחנכת יועצת פסיכולוגית. האם אי פעם נערך אבחון פסיכודיאגנוסטי לילד: איבחון פסיכודידקטי? נוירולוג? וגם ובסוף פסיכיאטר? והכל דרך בית ספר. נסו בשלב ראשון הצעתי, היה ולא עלה בידי הורי הילד כנ"ל, פנו שוב. אזרו כוח והלחמו על שלוות הנפש של הילד.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נוער בסיכון ורווחה