ג'ולי

עזרה לחד הורית במימון קייטנה

שלום יש לי 2 ילדים קטנים מתחת לגיל 10. אני חד הורית ועובדת בשלושת רבעי משרה. אני גרה בקרית גת. אני מחפשת לילדים מסגרת שתחזיק אותם בזמן שאני עובדת בחופש הגדול. אני לא יכולה לממן לשניהם קייטנה כי הגרוש שלי לא משלם מזונות וכל ההוצאות נופלות עליי. יש מקום או גוף או מוסד שעוזר למשפחות כמו שלי שלא יכולים לממן קייטנות משהו מסובסד עם מחירים נמוכים? למי אני יכולה לפנות?

עו"ד רות גוברין

ג'ולי, הערת שוליים: האם פתחת לגרושך תיק בהוצל"פ לגבי תשלום המזונות? האם יש לך הסכם בו מעוגן מחצית מתשלום הוצאות חינוך מיוחדות? למרות ששאלתך אינה נוגעת לעניין קטינים בסיכון הרי שניתן לפנות לרווחה/לעירייה/ להנהלת בית הספר ולברר את סוגיית קיום וסיוע בקייטנות. קיץ מפייס

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נוער בסיכון ורווחה