מישל

מפחדת על אחי

אני בת 23 גרה מחוץ לבית ויש לי 2 אחים בני 14 ו-12. אימא שלי התלוננה על אבא שלי במשטרה על זה שהוא תקף אותה אבל זה לא קרה היא רוצה להתגרש ממנו והוא לא רוצה אז היא החליטה שזה יעזור לה. מאז שהיא פנתה למשטרה החיים בבית נהיו יותר גרועים כי הם כל הזמן רבים, הרבה יותר מתמיד והאחים שלי הכי סובלים. במיוחד עכשיו בחופש הגדול אני מפחדת שאחי בן 14 יעשה דברים וימצא את עצמו בכלא. אני לא יודעת למי לפנות כדי להגן על האחים שלי מהמריבות של ההורים שלי, אני לא יכולה לקחת אותם שיגורו איתי. מי יכול לעזור לי?

עו"ד רות גוברין

מישל היקרה הסכסוך העמוק בין הורייך פוגע בכל ילדי הורייך, כולל בך. גשי ללשכת הרווחה דחוף ודווחי על מצב אחייך ועל דאגתך, יכול להיות שהתערבות עו"ס לחוק הנוער תנער את הורייך, כל אחד בנפרד, והם ישנו סדרי עדיפות אגואיסטיים וישימו את טובת ילדיהם בראש מעיניהם כנדרש בטבע ואם הוא לא עוזר ,אז, כנדרש בחוק.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נוער בסיכון ורווחה