ימימה

פקידת הסעד הוציאה את הילד מה עושים??

שלום עו"ד גוברין בשכונת מצוקה משפחה נורמטיבית אבל קשת יום, הוציאו את הילד למוסד שלצערנו לא מוסיף לו. אני חברת משפחה וחרדה לעתיד הילד איך אפשר להחזיר את הילד הביתה תודה לך אלף פעמים

עו"ד רות גוברין

גב' ימימה, כיצד הוציאו אותו? דרך צו חירום? בכל מקרה, אם התנגדת להוצאתו והופעל צו החירום, העניין הגיע כבר לבית משפט לנוער באזור מגורייך, מהר מהר לקחת עו"ד מומחה לעניין שייצג אותך מול עו"ס לחוק הנוער בבית משפט, לבד לא תוכלי, במיוחד שהילד כבר הוצא מחיקך.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נוער בסיכון ורווחה