אוהד

יש לי זכות לדעת ולנצל את זכויותי במשפט נגד פקידת סעד

בתאריך ה23.9.2011 הובהלתי לבית החולים הדסה עין כרם עקב הפרזה בשתייה עד לאובדן הכרה בבדיקות השתן שערכו לי בזמן שהייתי מחוסר הכרה נמצאו שרידים/שארייות של סמים קלים לא חוקיים לאחר תקופה של מפגשים,שיחות,בדיקות שתן עם שרותי הרווחה במקום מגורי הוחלפה העובדת הסוציאלית והגיע עובד חדש לקח לעובד חודשיים ליצור איתי קשר ולכן הפסקתי רצף טיפולי עכשיו אחרי כמעט 10 חודשים הוגשה בקשה לבית משפט לשלוח אותי למוסד גמילה הנקרא "ליפתא" ובכן היתי רוצה לדעת בבקשה מהן זכויותי במשפט זה ומה עלי לעשות כדי להמנע מכניסה למוסד סגור ל4 חודשים

עו"ד רות גוברין

אוהד שלום, על איזה סוג של הליך משפטי אתה מדבר? פלילי? האם אתה קטין? מה קרה בתקופת ניתוק הרצף הטיפולי? האם חזרת לשתות? לקחת סמים? האם שמרת בעצמך על תוצאות הרצף הטיפולי? אם אתה במסגרת של הליך משפטי הרי כדאי שתהא מיוצג ע"י עו"ד, אם אכן נשארת נקי עורך דינך יכול לטפל בהחלטת עו"ס. אם לאו ואתה קטין, הייתי מציעה לך להתמסר להליך הטיפולי , ארבעה חודשים הם לא זמן רב ומהם לעומת נצח של חיים בריאים, נורמטיביים, יצירתיים ומספקים מבפנים? בכל מקרה אני זקוקה לפרטים מדוייקים כדי לענות תשובה מדוייקת ואחראית בהתאמה לשאלה מדוייקת , מוזמן לנסח מחדש, לפרט יותר ואענה בשמחה. בהצלחה

אוהד

מדובר על זימון לבית משפט לא פלילי בזמן שלא היתי מטופל שמרתי על תכונות הטיפול ונשארתי נקי אני נער בן 16.5 ואני רוצה לדעת מה אני יכול לעשות שימנע את כניסתי למוסד סגור ואני עדיין לא התחלתי את הדייון

עו"ד רות גוברין

אוהד, יש לך זכות מלאה להיות מיוצג ע"י עו"ד, עוה"ד יגיש בקשה דחופה לבית משפט לקבוע דיון ולדון בהמלצת הרווחה ועד למועד הדיון יעכב את יישום ההמלצה לשלב אותך במסגרת סגורה. יש לך אפשרות לגשת ללשכה לסיוע משפטי באזור מגוריך על מנת לבקש מינוי של עוה"ד מומחה לענייני חוק הנוער שיטפל בעניינך ואתך, עשה זאת מהר מהר, חפש באינטרנט כתובת הלשכה באזור מגוריך. בהצלחה, חמוד שמור על עצמך.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נוער בסיכון ורווחה