אביבית

בדיקה פסיכיאטרית

בנה של חברתי ביצע איזושהי עבירה. הטענה היא שלא ידע להבחין בין רע לטוב כשביצע אותה. הוא אמור לעבור בדיקה של פסיכיאטר. אני שואלת בשבילה מה יהיה בבדיקה? מה ישאלו את הילד? (בן 17) ואיך תתבצע הבדיקה?

עו"ד רות גוברין

סליחה, אביבית וכמובן לא אלמונית

עו"ד רות גוברין

אלמונית, אני רק עו"ד, פסיכיאטר בודק ונותן חוות דעתו, הנער יהיה במחלקת נוער, המידה ויאושפז, כנראה יש צו בימ"ש לשם כך. כמו כן, אני כמעט בטוחה שלנער עו"ד מטעם הסנגוריה הציבורית. בכל מקרה, כדאי לטפל בנער בדחיפות.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נוער בסיכון ורווחה