ורד

נער עבריין

שלום עו"ד רות בן של מכרים שלי עזב את הבית לפני 4 חודשים בגלל ריבים שהיו לו עם ההורים שלו. הוא בגיל של הבן שלי בן 16 והבן שלי מכיר אותו והוא אומר שהוא יודע שהוא גר ברחוב ושהוא הסתבך עם אנשים מפוקפקים. יידעתי את ההורים שלו אבל הם לא יודעים כבר מה לעשות. הם הרימו ידיים. האם יש מה לעשות לפני שהוא יהפוך להיות עבריין כבד יותר?

עו"ד רות גוברין

ורד יקרה, בעייה ענקית. האם ההורים, לפני שהרימו ידיים, שיתפו עובדים סוציאליים? יועץ בית ספר? אם לאו, יש לדווח לרווחה. המציאות, גם אם מדווחים לרווחה, לא פשוטה ולא תמיד משיגים תוצאות כי מדובר בנער מתבגר. אינני יודעת מה טיב הסכסוך בין הילד להוריו, עצוב מאד שהורים "מרימים" ידיים, עליהם להתעשת ללכת לייעוץ ולנסות לגייס כל גורם שיכול לסייע, כולל חבריו של הילד ולרבות גורמי רווחה ובית ספר.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נוער בסיכון ורווחה