יוסי אלון

מה עושים?

אחותי גרושה מספר שנים. האב לא בארץ. לאחרונה הילדה שלה כבת 17 החלה להדרדר. מתרועעת עם גורמים עבריינים. נעצרה פעם אחת. הפסיקה ללמוד. לאחרונה המצב בבית גרוע. הילדה מקללת , מאיימת ונוקטת באלימות מילולית המגיעה לכלל אלימות פיזית כלפי האם. האם רוצה להוציא את הילדה מהבית כי אינה מסוגלת עוד לחיות כך איתה. מה היא צריכה לעשות ?

עו"ד רות גוברין

מר אלון, להוציא זה קל לכאורה, גשו ללשכת הרווחה באיזור מגוריכם ובקשו סיוע מעו"ס נערות, כפי שאמרתי לעיל: "קל לכאורה" כי מדובר בנערה של רגע לפני בגירות ובלי שיתוף פעולה שלה לתהליך טיפולי כלשהו והתמסרות לו קשה לראות טיפול מתעורר לחיים. ועוד: אני די בטוחה שרשויות הרווחה מכירות אותה כבר דרך המשטרה ובית משפט. קשה להציע, אבל: ניסיתם כבר תלונה במשטרה על אלימות קשה? יכול ומעז יצא מתוק, לעולם אי אפשר לדעת.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נוער בסיכון ורווחה