אושרית

אלימות של הבת שלי כלפי בני משפחה

מה ניתן לעשות עם ילדה אלימה בבית? יש לי בת בגיל תיכון מאוד אלימה אני חוששת לה ולכל בני המשפחה, רציתי לשלוח אותה לפנימיה והיא סירבה.

עו"ד רות גוברין

אושרית, מתי החלה האלימות? האם היא אלימה רק בביית? כלפי מי היא אלימה? מה קורה במכלול מערכת היחסים המשפחתיים? מה קורה בבית הספר? האם יש לה קשיים בלימודים? האם יש לה קשיים חברתיים? האם פנית ליועצת בית הספר? לפסיכולוגית בית הספר? האם שיתפת והתייעצת עם גורמים טיפוליים ואם מיצית את כל אלה, ניתן לפנות לעו"ס נערות לבטא מצוקתך ומצוקתה של בתך. כנראה שהפנימייה כרגע לא הפתרון, אם הילדה לא משתפת פעולה, צריך " טיפול שורש". גמר חתימה טובה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נוער בסיכון ורווחה